0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Për një vit SPB Tetovë ka zbuluar 59 automjete me probleme teknike për transportin e udhëtarëve

Në periudhën nga nëntori i vitit 2020 e deri më tani, SPB Tetovë në rajonin më të gjerë të Tetovës ka parashtruar gjithsej sanksione për 59 automjete me defekte teknike që kanë transportuar udhëtarë. Më shumë masa (12) janë shqiptuar gjatë këtij muaji, më pas nëntë sanksione në mars, shtatë në maj dhe kështu me radhë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle