0_Maqedoni.Portal SQShkup SQ

Për një javë janë sanksionuar 179 automjete të parkuara në mënyrë jo të rregullt në territorin e Komunës Qendër

Në "Parkingje të Komunës Qendër" dhe Komuna Qendër në bashkëpunim me Policinë rrugore - Shkup gjatë një jave kanë sanksionuar 179 automjete të parkuara në mënyrë jo të rregullt, të cilët e kanë penguar zhvillimin normal dhe të sigurt të trafikut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle