0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Për ngacmimet seksuale në rrjetet sociale vajzat më shumë i besojnë familjes se sa institucioneve

Familja është adresa më e sigurtë dhe më e besushme ku vajzat e anketuara i paraqesin ngacmimet seksuale në rrjetet sociale, tregon  hulumtimi "Ngacmimi onlajn në rrjetet sociale", i zbatuar nga Qendra për mundësi të barabarta "Mollëkuqja" nga Tetova. Anketa sipas tyre ka pasur për qëllim të zbulojë  se sa këto vajza të rritura janë viktima të ngacmimit seksual, që nënkupton nën ngacmim seksual dhe a janë të gatshme ta paraqesin atë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle