0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Për katër vjet janë rikonstruuar 62 objekte të MPB-së

Udhëheqësia e MPB-së vazhdon me intensitet rë pazbehur të rikonstruojë objekte të policisë në territorin e të gjithë shtetit, me qëllim të përmirësimit të kushteve për punën e nëpunësve policor, që paraqet motivim plotësues për të punësuarit me sukses dhe në kohë t'i kryejnë detyrat e punës dhe të japin rezultate, ndërsa qytetarët të marrin shërbime cilësore dhe në kohë, njoftoi MPB.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle