0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Për afatin e dytë të regjistrimit të nxënësve në vitin e parë në gjimnazet e rajonit të Dibrës të lira janë 330 vende

- Në tre gjimnazet, aq sa funksionojnë në rajonin e Dibrës, për afatin e dytë të regjistrimit të nxënësve në vitin e parë, të lira janë 330 vende, pasi në tre konkurset e afatit të parë, atij të qershorit, janë regjistruar vetëm 70 nxënës ose 17,5 për qind e 400 sa janë paraparë me konkursin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle