0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Për 0,5 për qind janë shtrenjtuar shërbimet gastronomike në nëntor në krahasim me tetorin

Çmimet e shërbimeve gastronomike në nëntor në krahasim me tetorin e këtij viti janë rritur për 0,5 për qind. Krahasuar në grupe të shërbimeve, sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikave, rritje është vërejtur në grupin Ushqim për 0,7 për qind, Pije joalkoolike për 0,2 për qind dhe Bujtje për 0,2 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle