0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Pendarovski: Fakulteti juridik duhet t’i adresojë çështjet më të rëndësishme të kohës moderne, për të ardhmen e demokracisë, qeverisjes të së drejtës dhe dezinformatave

Fakulteti juridik në Shkup është ndërtuar në themelet e shtetit bashkëkohor maqedonas. Nga këto salla vijnë njerëzit  të cilët morën pjesë në formimin e arkitekturës politike, institucionale dhe juridike të shtetit. Fakulteti juridik "Justiniani i Parë" është alma mater e gjeneratave të juristëve, avokatëve, gjykatësve, politikologëve, gazetarëve dhe politikanëve të cilët lanë gjurmë të paharueshme në sistemin tonë juridik,  politik  dhe  në përgjithësi, kishin ndikim mbi zhvillimin demokratik të vendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle