Evropë SQEvropë.Portal SQ

PE-ja bëri thirrje për përfshirjen e mbrojtjes së abortit në Kartën e të drejtave themelore të BE-së

Parlamenti Evropian sot me shumicë bindëse dënoi heqjen e mbrojtjes kushtetuese për abortin në SHBA dhe bëri thirrje për vendosjen e një mase të tillë mbrojtëse në Kartën e të Drejtave Themelore të BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle