0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQ

PDSH: E ardhmja po i buzëqesh komunave shqiptare me numrin 11

Zgjedhjet janë shtylla më e rëndësishme e demokracisë ku qytetari vendos për të ardhmen e tij për katër vitet e ardhshme. Një përditësim i udhëheqësisë përveçse i nevojshëm është edhe i domosdoshëm. Është vështirë të mendosh për të ardhme të mirë në Maqedoninë e Veriut prandaj dhe gjithkush po largohet që këtu.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle