0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

BPV-ja me rritje prej 2,3 për qind në tremujorin e katërt të vitit 2021

Bruto prodhimi vendor (BPV) në tremujorin e katërt të vitit 2021 shënoi rritje prej 2,3 për qind, ndërsa sipas Entit Shtetëror të Statistikës, në të njëjtën periudhë eksporti i mallrave dhe shërbimeve u rrit për 9,7 për qind., ndërsa importi mallrave dhe shërbimeve shënoi rritje në shumë nominale për 22,6 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle