E përzgjedhur SQ

Patrik Bjukenen: Perëndimi i Evropës

Për shekuj me radhë, deri në shekullin e 20 -të, Evropa dukej se ishte qendra e historisë botërore. Pastaj erdhi Lufta e Madhe Civile në Perëndim, Lufta jonë Tridhjetëvjeçare (1914-1945), në të cilën të gjitha fuqitë e mëdha evropiane u përplasën në betejat më të mëdha në histori - Britania, Franca, Gjermania, Italia, Rusia, dhe me to pothuajse çdokush tjeter.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle