0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Pasiguri për sektorin ndërtimit nga materialet e shtrenjtuara, kërkohet ndryshim i shkallëzuar i çmimeve kontraktuale

Krijimi i mundësisë në kontratat e projekteve ndërtimore për ndryshim të shkallëzuar të çmimeve sipas lëvizjeve të inflacionit, sipas shoqërive ndërtimore dhe odave është rrugëdalje nga gjendja në të cilën gjendet sektori ndërtimor për shkak të shtrenjtimit të materialeve ndërtimore dhe paqëndrueshmërisë së çmimeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle