Evropë SQEvropë.Portal SQ

Parlamenti Evropian e votoi fondin për zbutjen e pasojave nga Bregziti

Marrëveshja e arritur nga negociatorët e Parlamentit Evropian dhe Këshilli në qershor për këtë fond të veçantë u miratua nga eurodeputetët me 652 vota "për", 32 "kundër" dhe 11 të përmbajtur. Me qëllim që të finalizohet procesi ligjdhënës dhe të shpërndahet ndihma financiare, rezerva për përshtatjen e Bregzitit, gjithashtu, duhet formalisht të miratohet nga Këshilli i BE-së, lajmëroi korrespondenti i MIA-s.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle