0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Parlamentet në Maqedoninë e Veriut, Serbi, Mal të Zi dhe BeH të sjellin vendime ligjore për gazetarët që të trajtohen si persona zyrtarë

Ka nevojë për intervenim në vendimet ligjore dhe se me marrëveshje dhe me konsensus në parlamentet tona duhet t’i implementojnë dhe me to gazetarët lidhur me sigurinë e punës do të trajtohen si persona zyrtarë ose të cilët kryejnë obligim që edhe në emër të qytetarëve. Atë përcaktim duhet ta implementojnë duke e pasur parasysh se të gjithë ne në rajon synojmë të jemi anëtar të BE-së, deklaroi sot kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në Konferencën rajonale për “Përmirësimin e dialogut midis parlamenteve dhe gazetarëve nga Ballkani Perëndimor”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle