0_Web_Ballina – Sllajder SQE përzgjedhur SQ

Parashikimi për pandeminë: Çfarë na pret vitin e ardhshëm?

Pandemia e Kovid-19 mund të fillojë të bjerë vitin e ardhshëm dhe gradualisht të kthehet në një sëmundje endemike si pjesa tjetër e sëmundjeve që ekzistojnë tek njerëzimi, nëse kjo nuk prolongohet nga pabarazitë e mëdha në disponueshmërinë e vaksinave dhe shfaqja e varianteve më të rrezikshme të virusit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle