Ekonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQ

Parashikimi ekonomik vjeshtor i KE-së për Maqedoninë e Veriut (drejtëpërdrejt)

Komisioni Evropian sot i publikoi parashikimet makroekonomike të vjeshtës për vendet anëtare të BE-së dhe vendet kandidate, përfshirë Maqedoninë e Veriut.

Shkup, 11 nëntor 2021 (MIA) – Komisioni Evropian sot i publikoi parashikimet makroekonomike të vjeshtës për vendet anëtare të BE-së dhe vendet kandidate, përfshirë Maqedoninë e Veriut.

Parashikimet ekonomike të KE-së për Maqedoninë e Veriut – vjeshtë 2021, në një takim me gazetarë sot paradite në Shkup i prezantojë Frek Janmat, shef i departamentit ekonomik në Delegacionin e Bashkimit Evropian në vend.

Komisioni Evropian I publikon parashikimet makroekonomike për BE-në, vendet e saj anëtare dhe vendet kandidate katër herë në vit, në pranverë, verë, vjeshtë dhe dimër.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/608054430622905/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle