E përzgjedhur SQ

Paniku moral në Instagram: Askush nuk e di nëse rrjetet sociale janë të dëmshme për adoleshentët

Gjatë dëshmisë së saj të fundit para nënkomitetit të Senatit amerikan, e më pas edhe në Britaninë e Madhe, Frensis Hogen, ish e punësuar në Fejsbuk, e tani sinjalizuese, hapi disa çështje të rëndësishme dhe të ndërlikuara për atë se si shoqëria mund të ndikojë më mirë në këtë rrjet social.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle