0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Panel “Vizioni për BE-në dhe Ballkanin Perëndimor”: Është e domosdoshme të inkurajohet procesi i zgjerimit

Është e domosdoshme të stimulohet dinamika e procesit të zgjerimit, pra një fillim i ri i zgjerimit, në mënyrë që të mundësohet përmbushja e premtimeve të rajonit lidhur me integrimin e tij në BE. Veprimet në terren janë të nevojshme për të konfirmuar mesazhin se anëtarësimi i Ballkanit Perëndimor në BE është një përzgjedhje e përbashkët strategjike. Kjo u theksua në panelin "Vizioni për Bashkimin Evropian dhe Ballkanin Perëndimor - Zgjerimi i BE -së në Ballkanin Perëndimor: pse është kritik për të ardhmen e Evropës?", në kuadër të Samitit të Dytë të Ballkanit Perëndimor që sot u mbajt në Shkup në organizim të “Ekonomist”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle