0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

Panel diskutim për luftën kundër trafikimit me njerëz në Maqedoninë e Veriut

Lufta kundër trafikimit me njerëz në Maqedoninë e Veriut - Parandalimi, Përndjekja, Mbrojta dhe Partneriteti" është tema e panel diskutimit të sotëm, në të cilin, përfaqësues qeveritarë dhe partnerë nacionalë e ndërkombëtarë do të ndajnë informacione për luftën kundër trafikimit me njerëz në vend.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle