0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Panel diskutim i projektit “Vizioni për NATO-n e krijuesve të rinj të ndryshimit”

Në organizim të Qendrës për politika ekonomike, analiza dhe konsultime (CEPAK) dhe me mbështetje të NATO-s, sot në Shkup u mbajt panel diskutim si aktivitet përfundimtar i projektit të quajtur "Vizioni për NATO-n e krijuesve të rinj të ndryshimit".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle