0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQSektori civil SQ

Pajkovska: Potenciali sipërmarrës i grave është një burim i pashfrytëzuar i rritjes ekonomike

Potenciali sipërmarrës i grave është një burim i pashfrytëzuar i rritjes ekonomike dhe punësimit që duhet aktivizuar. Prandaj, strategjia për zhvillimin e sipërmarrjes së grave duhet të synojë fuqizimin ekonomik të grave duke krijuar një klimë të favorshme biznesi dhe duke ofruar mbështetje për zhvillimin e potencialit të tyre sipërmarrës, i cili do të kontribuojë në zhvillimin e ndërmarrjeve ekzistuese dhe hapjen e ndërmarrjeve të reja, krijimin e vendeve të reja të punës ndërsa me këtë edhe fuqizimin e ekonomisë së përgjithshme, tha Jasna Pajkovska nga Qendra për menaxhim me ndryshime në trajnimin e marketingut digjital të mbajtur në Ohër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle