0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Pagë minimale prej 18.000 denarë kërkon LSM që të mbulohen shpenzimet e jetesës pas Vitit të Ri

Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë dje  dorëzoi propozim te Kuvendi dhe te Ministria e Punës dhe Politikës Sociale për miratim të Ligjit me të cilin paga minimale duhet të arrijë 18.000 denarë. LSM kërkon  edhe vlera e pagës minimale të mos jetë më  e ulët se 60 për qind nga neto-paga mesatare mujore në tre muajt e fundit, si dhe rritje spirale e të gjitha pagave tjera në shtet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle