0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Pa ujë sot pjesë nga Gazi Baba

Pa ujë sot nga ora 08:50 do të jenë shfrytëzuesi nga rruga "Vera Radosavleviq", "Kvantashki Pazar", pjesë e "Pero Nakov" dhe "Zendel Xhemail" në Komunën Gazi Babë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle