Shkup SQ

Pa ujë sot një rrugë pranë QT Mavrovasja

Për shkak të një defekti në rrugë pranë QT Mavrovasja, përdoruesit e rrugës Kërste Misirkov 57 dhe disa shtëpi sot do të jenë pa ujë, njoftojnë NP "Ujësjellës dhe kanalizim" - Shkup.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle