0_Maqedoni.Portal SQShkup SQShoqëri SQ

Pa ujë sot një pjesë e rrugëve “Xhon Kenedi” dhe “Kemajl Sejfulla”

Për shkak të defektit rrugor f-250 mm në rrugën "Xhon Kenedi" p.n. (në afërsi të Imobilia Gips Dizajn), me furnizim të ndërprerë të ujit do të jenë konsumatorët e një pjese të kësaj rruge dhe një pjesë e rrugës "Qemajl Sejfulla", ndërsa në një pjesë të lagjes Fushë Tophanë furnizimi me ujë do të jetë me tension të zvogëluar.

Shkup, 11 nëntor 2021 (MIA) – Për shkak të defektit rrugor f-250 mm në rrugën “Xhon Kenedi” p.n. (në afërsi të Imobilia Gips Dizajn), me furnizim të ndërprerë të ujit do të jenë konsumatorët e një pjese të kësaj rruge dhe një pjesë e rrugës “Qemajl Sejfulla”, ndërsa në një pjesë të lagjes Fushë Tophanë furnizimi me ujë do të jetë me tension të zvogëluar.

Siç informuan nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup, furnizimi me ujë do të ndërpritet prej orës 9:00 deri në përfundimin e sanimit të defektit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle