0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Pa ujë sot disa rrugë në Shkup

Për shkak të një defekti në rrugën “Brigada e dytë maqedonase” p.n. (përballë Poliklinikës së Çairit), sot është ndërprerë furnizimi me ujë në rrugët “Brigada e dytë maqedonase”, “Cërveni bregovi”, “Nikolla Petrov” dhe “Luba Ivanoviq” nga ora 10:15 der4i në sanimin e defektit, kumtuan nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle