0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Pa ujë shfrytëzuesit në rrugët prej Tregut të Gjelbër deri te Banka Popullore

Ndërprerje në furnizimin me ujë nesër në periudhën prej orës 8:30 e deri në mënjanimin e defektit do të kenë shfrytëzuesit në bul. “Koço Racin”, nga Tregu i Gjelbër deri të Banka Popullore, shfrytëzuesit nga rrugët “Stiv Naumov”, “Tetovska” dhe “Prolet”, si dhe objektet e stacionit policor “Prolet” dhe ambulanca e MPB-së në komunën e Qendrës, kumtoi NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle