0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Pa ujë shfrytëzuesit e rrugës “Sante Plus” dhe një pjesë e Bulevardit “Aradhet partizane”

- Për shkak të lidhjes së rrjetit të ujësjellësit në Bulevardin "Aradhet partizane", sot, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë shfrytëzuesit e rrugës "Sante Plus" dhe një pjesë e Bulevardit "Aradhet partizane".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle