0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Pa ujë pjesë e Kondovës dhe Svillarës

Për shkak të riparimit të defektit në rrugë F-400 mm në rr. 1 në fshatin Kondovë, (mbi Medresen) sot me ujësjellës të ndërprerë do të jenë shfrytëzuesit e Medresesë, shtëpitë sipër dhe përreth Medresesë, pjesë e rr. 1 dhe 2 nga f. Kondovë, f. Svillare dhe Fakulteti i Shkencave Fetare, në Komunën e Sarajit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle