Shkup SQShoqëri SQ

Pa ujë një pjesë e Shuto Orizarës

Një pjesë e konsumatorëve nga komuna e Shuto Orizarës do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë sot në ora 09:15. Konsumatorët nga rrugët “Gvadalahara”, “Juri Rozental” dhe “Plaçkovica” do të jenë pa ujë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle