0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQ

Pa ujë një pjesë e shfrytëzuesve të Çairit

– Për shkak të vendosjes së pajisjes f-100 milimetra në rrugën “Kumbara” pn, në afërsi të autoshkollës “Hirda”, sot ndërprerje në furnizimin me ujë do të kenë shfrytëzuesit e kësaj rruge, si dhe nga rrugët “Ismail Kadare” dhe një pjesë e rrugës “Krimska” në Komunën e Çairit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle