0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Pa ujë një pjesë e Qendrës dhe Maxharit

Për shkak të defektit në rrugën "Dimitrie Çupovski" p.n. afër gjimnazit "Josip Bros Tito" do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shfrytëzuesit e kësaj rruge  nga gjimnazi deri tek Ministria e Drejtësisë dhe një pjesë e rr."Dame Gruev". Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 9:00 deri në përfundimin e defektit, informojnë nga NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi"-Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle