Servise informuese SQShkup SQ

Pa ujë një pjesë e konsumatorëve të rrugës së Kaçanikut dhe Vizbegut

Për shkak të defektit  të tubacionit të ujit F-150mm në rrugën e Kaçanikut 3 afër Ovaleksit ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë një pjesë e konsumatorëve të rrugës së Kaçanikut, rruga 1, 2 dhe 3 Vizbeg.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle