0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQ

Pa ujë një pjesë e Çarshisë së Vjetër

Për shkak të një defekti në gypin e ujësjellësit dhe mbylljes së rrugës “Bellgradska” tek Teteksi, sot me ndërprerje në furnizimin me ujë do të jenë një pjesë e Çarshisë së Vjetër, rrugët “Albert Staniq”, “Drvarska”, “Atanas Babata” dhe Josif Mihajllovski”.

Shkup, 29 korrik 2021 (MIA) – Për shkak të një defekti në gypin e ujësjellësit dhe mbylljes së rrugës “Bellgradska” tek Teteksi, sot me ndërprerje në furnizimin me ujë do të jenë një pjesë e Çarshisë së Vjetër, rrugët “Albert Staniq”, “Drvarska”, “Atanas Babata” dhe Josif Mihajllovski”.

Siç kanë informuar nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”- Shkup furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 8:50 deri në përfundimin e defektit. fab/

 

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle