0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShkup SQ

Pa ujë nesër pjesët një pjesë e Butelit dhe Shuto Orizarit, ndërsa pa rrymë disa pjesë të Aerodromit, Kisella Vodës dhe Gjorçe Petrovit

Pa ujë nesër do të jenë shfrytëzuesit në pjesë të komunës së Butelit dhe Shuto Orizarës, ndërsa pa rrymë do të jenë disa pjesë të Aerodromit, Kisella Vodës dhe Gjorçe Petrovit, kumtoi QRMK Shkup pas njoftimit nga NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi" dhe EVN Maqedoni SHA.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle