0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQ

Pa ujë disa rrugë në Shkup

Për shkak të një defekti në tubin lidhës, sot ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve "Maleshevska", "Anton Dimitrov" dhe "Sllavka Dimkova", kumtuan nga NP Ujësjellës dhe Kanalizim-Shkup.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle