0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Pa rrymë disa pjesë të Sopishtes, Kisella Vodës, Aerodromit, Qendrës dhe Gjorçe Petrovit

– Pa energji elektrike sot do të jenë shfrytëzuesit në disa komuna. Shkak për ndërprerjen me furnizimin me energji elektrike janë intervenimet teknike në rrjetin elektor shpërndarës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle