0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Pa rrymë disa fshatra të Shkupit

- Pa rrymë sot prej orës 7:45 deri 15:30 do të mbesin shfrytëzuesit e fshatrave Straçincë, Viniçë, Creshovë dhe Bullaçan në Komunën e Gazi Babës, ndërsa prej orës 9 deri në orën 10 shfrytëzuesit e fshatrave Arnaqi, Bukoviq, Llaskarcë, Semenishtë, Rahoviq dhe Paniçar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle