0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Pa respektim të protokolleve me orë pritet për marrjen e dokumenteve për identifikim personal

Nga edhe mbi katër orë presin disa qytetarë që t’i marrin dokumentet e tyre personale për identifikim personal në plus 40 gradë, pas kurrfarë rendi dhe pa respektimin e protokolleve kundër Kovid-19, në hapësirat e joklimatizuara të Repartit për punë administrative pranë Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, në ndërtesën e MTV-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle