Shkup SQ

Pa energji elektrike nesër në pjesë të komunave Studeniçan, Saraj, Aerodrom dhe fshati Lisiçe e Poshtme

Konsumatorët në pjesën e komunave të Studeniçanit, Sarajit, Aerodromit dhe fshatit Lisiçe e Poshtme nesër do të jenë pa energji elektrike për disa orë, kumtoi QRMK -Shkup pas njoftimit nga SHA “EVN Maqedoni”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle