Shkup SQShoqëri SQ

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të komunës Qendër

Pa energji elektrike nesër do të jenë përdoruesit e një pjese të rrugës “Parthenij Zografski” nga numri 62 deri në numrin 68, dhe nga numri 85 në numrin 91, si dhe një pjesë e rrugës “Aco Karamanov” 11a, 33a, 35a, 35b, në komunën Qendër, kumtoi Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza të qytetit të Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle