0_Maqedoni.Portal SQShkup SQ

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Karposhit, Butelit, Kisela Vodës dhe Shuto Orizarës

 Nga ora 09:00 e mëngjesit deri në 14:00 pasdite të ditës së nesërme (19 korrik), shfrytëzuesit e rrugës “France Preshern” në komunën e Karposhit nuk do të kenë energji elektrike për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes.

Shkup, 18 korrik 2021 (MIA) – Nga ora 09:00 e mëngjesit deri në 14:00 pasdite të ditës së nesërme (19 korrik), shfrytëzuesit e rrugës “France Preshern” në komunën e Karposhit nuk do të kenë energji elektrike për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes.

Siç informon QRMK, nga ora 09:00 e mëngjesit deri në orën 13:00 të ditës së nesërme, shfrytëzuesit e rr.”Kozle” nr. 82, 84, 86, 90 dhe 92 në Karposh, dhe në të njëjtën periudhë të ditës nuk do të ketë energji elektrike në një pjesë të rr. “Ho Shi Min”, afër ëmbëltores “Kuvertira”, rr. “Zufer Muhiq”, një pjesë e rr. “Marko Krale” (gjithashtu afër “Kuvertira”) dhe rr. “Andre Mazon” në komunën e Butelit.

Nga ora 09:00 deri në ora 12:00 nesër është paralajmëruar ndërprerje e energjisë elektrike për shfrytëzuesit e rr. “Ivan Koazarev” 45 në Kisela Vodë dhe nga ora 12:00 deri në ora 14:30 për shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Viniçka” në komunën e Shuto Orizarës. fb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle