0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Osmani në Këshillin Ministror të OSBE-së në Stokholm

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në kuadër të Këshillit ministror të OSBE-së, kishte fjalim në sesion plenar të Këshillit, me ç'rast e theksoi nevojën për ballafaqimin e përbashkët me sfidat me të cilat ballafaqohet rajoni i OSBE-së dhe më gjerë - si terrorizmi transnacional, kërcënimet e tregtisë së armëve, migrimi masiv dhe rritja e krizave humanitare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle