0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQPolitikë SQ

Osmani: MPJ-ja nuk ka kryer asnjëherë presion për sa i përket përmbajtjes së bisedimeve dhe vendimeve të Komisionit historik

Ministria e Punëve të Jashtme asnjëherë nuk ka bërë presion për përmbajtjen e bisedimeve dhe vendimet e marra nga anëtarët e Komisionit për çështje historike dhe arsimore me Republikën e Bullgarisë. Dita e parë e takimit u zhvillua dje. Shpresoj se sot do të ketë progres, anëtarët e Komisionit kanë të drejtë edhe të tërhiqen ose të qëndrojnë, edhe më parë ka pasur disa anëtarë që janë tërhequr për shkaqe të ndryshme, por ky proces vazhdon dhe i inkurajoj anëtarët e Komisionit që të përpiqen të gjejnë një zgjidhje për të ecur përpara në bisedime.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle