0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

OSBE në bashkëpunim me Agjencinë për të rinj dhe sport e filloi fushatën “Ndërprite rrethin – urrejtja nuk është stili jot”

Në periudhën ndërmjet viteve 2013 dhe 2020, shoqëria civile lokale me mbështetjen e OSBE-së ka regjistruar mbi 800 incidente si rezultat i intolerancës ndëretnike, fetare apo gjinore. Incidentet e raportuara zakonisht kanë ndodhur në stacionet e autobusëve, në autobusë, në oborret e shkollave dhe në rrjetet sociale, theksoi shefi i Misionit të OSBE-së, ambasadori Klemens Koja, në prezantimin e sotëm të fushatës “Ndërprite rrethin - urrejtja nuk është stili jot".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle