0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Onlajn punëtori e FAO-s për prodhime bujqësore dhe organike – klimatike të mençura të perimeve

Në kuadër të Simpoziumit të VIII për Evropën Juglindore (EJL) për perime që mbahet këtë fundjavë në Ohër, sot do të mbahet punëtori onlajn të Organizatës për ushqim dhe bujqësisë pranë Kombeve të Bashkuara (FAO)për prodhime bujqësore dhe organike - klimatike të mençura të perimeve në kultivim të mbrojtur.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle