0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

OEMV: Ndryshime në Ligjin për Marrëdhëniet e Punës përmes debatit publik, ndërsa jo me procedurë të shkurtuar

Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut (OEMV) ka dorëzuar kërkesë te kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, dhoma ligjdhënëse të mos i miratojë propozimet dhe ndryshimet e propozuara të Ligjit për marrëdhënie të punës, ndërsa në të ardhmen, siç kumtoi, ligjet përfundimisht duhet të miratohen përmes një procesi transparent dhe gjithëpërfshirës me përfshirjen e palëve të interesuara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle