0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

OBSH-ja në Maqedoninë e Veriut mbështet sistem për ndjekjen e barazisë në shëndetësi në harmonizim me raportin e Komisionit panevropian për shëndet dhe zhvillim të qëndrueshëm

Investimi në shëndetësi është kyç për rimëkëmbjen e Maqedonisë së Veriut dhe për ekonomi të qëndrueshme. Ky ishte mesazhi kyç i ministrit të financave të Maqedonisë së Veriut, Fatmir Besimi, në takimin me ekspertët e Zyrës Evropiane për Investime për Shëndetësi dhe Zhvillim të Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe pas diskutimeve të tij në Kuvend për buxhetin kombëtar për shëndetësi. , kumtuan nga zyra e OBSH-së në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle