Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Objekti i ish-komandës së garnizonit të ARMV-së në Kërçovë do të bëhet ndërtesë e re komunale

Renovimi i ish-Komandës së Garnizonit të Kërçovës në objektin e ri komunal do të fillojë në pranverë me mjetet e siguruara nga programi TAV dhe do të rindërtohet tërësisht dhe do të vihet në shfrytëzim deri në fund të vitit, këtë e paralajmëroi sot zëdhënësi i komunës së Kërçovës Emin Nasufi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle