0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Nuredini: Prioritet janë projektet kapitale për furnizimin me ujë, trajtimin dhe pastrimin e ujërave të zeza dhe vendosjen e sistemeve rajonale të menaxhimit të mbeturinave

Në kuadër të Forumit “100 ditë nga mandati i Qeverisë së re të Republikës së Maqedonisë së Veriut” që u mbajt sot në Operën dhe Baletin Kombëtar, në panelin ku ministrat iu përgjigjën pyetjeve të parashtruara, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini foli për Prioritizimin e fushës së mjedisit jetësor në agjendën strategjike të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle